lauantai 10. syyskuuta 2022

Syksy lähestyy

 


  Vaihmalan Hoviin kokoontui runsaslukuinen joukko Moisanderin sukuun kuuluvia seuran jäseniä juhlimaan sukuseuran 20 v juhlaa. Oli mukava nähdä näin runsaasti osallistujia näiden välivuosien jälkeen. Erityisesti ilahdutti havaita, että joukossa oli useita uusia seuraan liittyneitä jäseniä.

  Jo alkukahvin ja suolapalan yhteydessä salin täytti iloinen puheensorina, joka jatkuikin läpi koko tapahtuman. Ohjelmassa olleet Pekan esitelmä seuran synnystä ja taipaleesta tähän päivään sekä Helin kertomat sukututkimuksen aikaisemmat vaiheet sekä nykyiset mahdollisuudet selvästi kiinnostivat yleisöä ja saivat aikaan keskustelua.

Tietysti juhlaan kuului myös hyvä ruoka sekä kahvi ja kakku.

Arvonta kuului asiaan ja siihen olikin saatu merkittävästi lahjoituksia, josta suuri kiitos kaikille lahjoittajille.

 

Kotisivuilla on nyt nähtävänä kuvakavalkadi seuran 20v kokouksista, joka oli myös Vaihmalassa nähtävillä, vaikka se teknisistä seikoista johtuen näkyikin hieman huonosti. Ylhäällä oikealla on välilehti Kuvia, jonka alla on linkki, josta pääsee kuvia selaamaan ja tarvittaessa lataamaan itselleen

 

Hallitus toivottaa oikein mukavaa syksyä kaikille ja aloittaa ensi vuoden vuosikokouksen valmistelut muiden tehtäviensä ohessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti