Yleistä

Moisanderin sukuseura perustettiin syksyllä 2001 Humppilassa. Perustamisasiakirjan allekirjoitti yli sata pappi Matthias Moisanderin jälkeläistä. Sukuseura rekisteröitiin yhdistysrekisteriin 2002 ja sukuseuran vaakuna otettiin käyttöön 2007. Vuoden 2015 lopussa sukuseurassa oli jäseniä yhteensä 236.


Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa.


Näiltä sivuilta löydät tietoa sukuseurasta ja sen toiminnasta. Sukuseuran jäsenille lähetetään tietoja sukuseuran ajankohtaisista tapahtumista myös jäsenkirjeissä. Tietoja ja valokuvia sukuseuran tapahtumista julkaistaan lisäksi myös sukuseuran Facebook-sivuilla.


Suku kokoontuu vuosittain yhteiseen sukujuhlaan syyskuun ensimmäisenä lauantaina ja sukuseuran vuosikokous pidetään sukujuhlan yhteydessä joka toinen vuosi.


Sukuseura on julkaissut vuonna 2008 kirjan Moisanderin suku, johon on koottu sen hetkinen tutkimustieto pappi Matthias Moisanderin jälkipolvista. Lisätietoja kirjasta ja tilausohjeet myös muista sukuseuran tuotteista löytyy näiltä sivulta.


Tervetuloa mukaan Moisanderin sukuseuraan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti