perjantai 21. joulukuuta 2018

Joulu tulla kiiruhtaa

Kuopiossa syyskuun alussa järjestetystä sukukokouksesta on vierähtänyt yli neljännesvuosi ja Kallavesikin on jo jäätynyt. Oli mukava tavata taas sukua ja erityisen ilahduttavaa oli saada taas uusia sukuun kuuluvia mukaan. Meitä oli koolla yhteensä 48 henkilöä ja saimme viettää lämminhenkisen päivän Mikan hoivissa Hotelli Isovalkeisessa. Päivän päätteeksi pääsimme vielä näkemään Kuopiota vetten päältä risteilemällä entisellä höyrylaivalla M/S Koskella saaristokaupunkiin ja takaisin. Ja haastelu jatkui aina seuraavaan päivään, kun iso osa kokouksen osanottajista yöpyi hotellissa.

Sukuseuran hallitus kokoontui marraskuussa Helsingissä valmistelemaan seuraavaa sukukokousta, joka päätettiin järjestää Turun seudulla. Ajankohta on perinteisesti syyskuun ensimmäinen lauantai, joten päivämäärä 7.9.2019 kannattaa merkitä jo nyt kalentereihin. Kuopion sukukokouksesta saadun positiivisen palautteen innostamana pyritään järjestämään perinteisen kokousohjelman lisäksi muutakin ohjelmaa. Tällä kertaa sukukokouksen yhteydessä on vuorossa taas vuosikokous ja toimihenkilöiden valintaan toivotaan uusia nimiä mukaan.

Nyt on aika seisahtaa talvipäivän myötä, hiljentyä joulun viettoon läheistemme kesken ja muistella myös heitä, jotka elävät enää vain muistoissamme.

Sukuseuran hallitus toivottaa kaikille Moisanderin sukuun kuuluville oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti