keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Näkymätöntä toimintaa

Vuodesta 2001 alkaen on Moisanderin suku kokoontunut yhteiseen sukujuhlaan joka vuosi. Viime vuonna sukujuhla ja sen yhteydessä vuosikokous järjestettiin Helsingissä. Paikalle oli löytänyt yli 70 sukuun kuuluvaa, vaikka kutsu tällä blogisivulla olikin jäänyt luonnokseksi ilman julkaisemista. Näinkin voi joskus käydä, kun henkilökohtaiset asiat ja varsinainen leipätyö vaativat isompaa huomiota. Onneksi muut tiedotuskanavat eivät pettäneet.

Sukujuhla Ravintola Sipulissa 2.9.2017 onnistui joka tapauksessa taas yli odotusten, tunnelma oli karjalaisen välitön, ruoka oli erinomaista ja tilat olivat viihtyisät. Vuosikokouksessa todettiin sukuseuran taloudellinen tilanne hyväksi ja hallituksen toimintaankin oltiin ilmeisen tyytyväisiä, kun vain yksi varajäsen vaihtui ja sekin esteellisyyssyistä. Uutena varajäsenenä aloitti sipoolainen Mauri Moisander.

Sukuseuran hllitus kokoontui joulukuussa Helsingissä ja päätti viedä vuoden 2018 sukukokous Itä-Suomeen. Sopivien kokoustilojen joukosta paikaksi valikoitui Kuopio. Järjestelyt etenevät vauhdikkaasti ja asiasta tullaan tiedottamaan kevään aikana jäsenkirjeessä ja sosiaalisessa mediassa sekä toivottavasti julkaisuksi asti myös tällä sivustolla.

Mukavaa kevään odotusta meille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti